Samsung Lapfit Touch: SyncMaster LD220Z

Multitouch-skjerm til skrivebordet.

Samsung Lapfit Touch: SyncMaster LD220Z
Publisert

LD220Z er monitoren for deg som vil ha full touch-styring i heimen, men som ikke helt har sans for Apples nye iPad.

Krever Windows 7

Den 21,5 store LCD-monitoren har selvsagt full HD-oppløsning på 1920x1080 piksler, og både VGA- og HDMI-inngang.

Skjermen skal forøvrig stå rett på bordet, og i stedet for en vanlig monitor-fot hviler den på en støtte som du vipper ut på baksiden av skjermen. Skjermen kan forøvrig vinkles mellom 10 og 40 grader, og tanken er selvsagt at den skal matche høyden på laptopen din, samtidig som den skal være lett å ta med seg. Når du vipper inn støtten, blir nemlig skjermen helt flat.

Selve skjermen kan betjenes omtrent som du gjør med en hver trykkfølsom mobiltelefon. Se videoen for noen raske eksempler:

Merk deg at du må ha Windows 7 installert på PC-en for å kunne utnytte touch-skjermen, ettersom det kun er dette operativsystemet som har støtte for multitrykkfunksjon. Endelig noe du kan irritere dine Linux-venner med, altså :-)

Men trenger du den?

Personlig må jeg nok innrømme at jeg ikke helt ser hva dette skal brukes til...

Da ser vi selvsagt bort i fra følelsen du får når du viser den fram til vennene dine, for imponeringspotensialet er definitivt høyt.

Hvorvidt dette er noe som vil bli brukt i det daglige er jeg likevel usikker på. Selv har jeg imidlertid innsett at mitt eget kredittkort sitter løst når det gjelder skinnende nye dingser. Hvorvidt det finnes like mange like lettlurte kunder som meg er nok likevel alt for tidlig å si, og vi vil gjerne høre hva dere synes om disse skjermene i debatten under.

NB: Skjermen antas å komme i butikken før sommerferien, men prisen er ikke klar.

Les mer om trykkfølsomme skjermer her:
Her er PC-fremtiden
Nå kommer berørings PC-ene

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer