Samsung vil kuppe markedet for mini-bærbare

Mye vil ha mer.

Samsung vil kuppe markedet for mini-bærbare
Publisert

Samsung har hatt kjempesuksess med sine bærbare PC-er, som kom til Norge for første gang i 2009. I Europa har de allerede rukket å bli den fjerde største produsenten (bak Acer, Asus og HP).

Det er ganske imponerende på så kort tid, og et stort markedsføringsapparat samt god design må ta mye av æren. At Samsung lager de fleste komponentene til maskinen selv, er også en fordel.

Full kontroll

Ved å styre nær sagt alle ledd i produksjonen sikrer de seg stabil tilgang til, og ikke minst økt kvalitetskontroll over de ulike komponentene. Samsung selv påstår i hvert fall at deres maskiner har mindre feilmargin enn konkurrentenes alternativer. Hvorvidt det stemmer må vi imidlertid komme tilbake til, vi tipper dette er et tema godt egnet for debatt - så del gjerne dine erfaringer med oss i diskusjonsgruppen nedenfor.

Uansett satser Samsung sterkt i netbook-segmentet (mini-bærbare) - naturlig nok, siden dette er det raskest voksende PC-segmentet for tiden. Suksessen har selvsagt gitt koreanerne vann på mølla, og her er årets produktnyheter:

Nye prosessorer

De mini-bærbare modellene N210, N220 og N150 vil alle ha Intels nye brikkesett, samt den nye og svært strømgjerrige Intel Atom-prosessoren N450 på plass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.