Samsungs første 3D-skjerm

2233RZ skal gi deg en tredimensjonal spillopplevelse, selv på dine gamle spill.

Samsungs første 3D-skjerm
Publisert

At 3D-racet er i gang så for alvor på årets CES-messe der den ene super TV-en i 3D etter den andre ble vist fram. Vi både var, og er, skeptiske til at du fortsatt må bruke 3D-briller, men teknologien har likevel blitt imponerende god.

3D-monitoren 2233RZ

Samsung er altså først ute, og denne skjermen leveres med 3D-briller fra nVidia. Merk deg at den oppgitte prisen på 22-tommeren er 3.090 kroner, men det er altså UTEN brillene.

Nye spill skal visstnok ha 3D-teknologien, men den gode nyheten er monitoren også simulerer 3D-effekt på de gamle spillene du allerede har. (Kanskje på tide å dra fram Battlefield igjen?)

Dette gjøres ved at 120Hz-teknologien på 2233RZ deles til to 60Hz-bilder. Dette krever en god del datakraft, men gir samtidig bilder med høy kvalitet og realistiske illusjoner. Før ble øynene ofte slitne av å se på 3D-bilder, men ved hjelp 120Hz-teknologien unngår man dette.

Stikkordene er altså riktigere fargegjengivelse, mer dybde i bildet og dermed økt spillopplevelse. I hvert fall i teorien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer