Samsungs TV og 3D-nyheter i 2010

CES 2010: Storsalget i 2009 forplikter, men Samsung ser ut til å få nok et sterkt år.

Samsungs TV og 3D-nyheter i 2010
Publisert

Samsung har lenge vært gode på design, og spesielt deres LCD TV-er med kant LED-belysning har solgt i bøtter og spann. (Se test av 6000 og 7000-serien her)

Det er derfor ingen bombe at de fortsetter i samme spor.

Se også: LG og Sonys TV-nyheter

1 cm dyp!

Samsungs tynneste LED-TV (edge/kant-LED) vil nå være under en cm dyp, altså 2 cm mindre enn 2009-modellene. Det er intet annet enn imponerende, selv om vi fortsatt tipper at TV-ene med LED-diodene plassert rett bak panelet vil ha en bildemessig fordel, slik vår nåværende TV-favoritt har.

LED og 3D

Samsung lanserer altså sine første LED-TV med 3D-funksjon (gjelder 7, 8 og 9-serien. Mer info lenger ned). Men også avspillingsutstyret må være på plass, og derfor får du selvsagt også Blu-ray spiller og hjemmekinosystem med 3D-funksjon.

Kanskje like imponerende er at flere av TV-modellene vil bli utstyrt med en egen 3D-prosessor som gir vanlige TV-sendinger og filmer til 3D-effekt.

Vi har tidligere sett demontrasjoner av dette, men det blir definitivt spennende å se hvordan bildet blir i praksis når testproduktene begynner å komme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer