Se toppmerkenes storselgere

Sony, Philips, Samsung og Panasonics mest populære julegaver.

Her er årets julehandelslagere. Foto: Produsentene/DinSide
Her er årets julehandelslagere. Foto: Produsentene/DinSide Vis mer
Publisert

Usikker på hva du skal kjøpe til jul? Vi har like godt spurt fire av de største selskapene om hvilke produkter de selger mest av nå i juleinnspurten, og svaret får du selvsagt her.

Tips: Årets beste TV-kjøp og høstens anbefalte produkter fra DinSides dataredaksjon.

Harde pakker til hele familien

Stikkordene som går igjen hos alle er nemlig TV, Blu-ray og kameraer, men også barbermaskiner og tannbørster selger godt i julestria. Forøvrig er det jo hyggelig å se at mange av selskapenes storselgere også har fått god omtale i våre tester, og i tillegg til priser har vi selvsagt lagt inn lenker til disse testene der det er aktuelt.

Sony

- Kompaktkameraet Sony Cyber-shot DSC-WX1 har utmerket seg i tester den siste tiden (les test på DinSide data!), og vi forventer at denne blir populær blant mange, sier Andreas Viken Førster fra Sonys pressetjeneste.

- Når det gjelder TV-er har vi stor tro på BRAVIA KDL-40W5500. Vi har også stor tro på Blu-ray og hjemmekino representert ved Blu-ray-spillerne BDP-S360 og BDP-S560, fortsetter Viken, og skryter også av hjemmekinoanleggene med integrert Blu-ray spiller; BDV-E300 og BDV-E800.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer