Send oss en varm tanke

Eller denne smarte, smarte radiatorutvidelsen.

Send oss en varm tanke
Publisert

Kaffe har så vidt jeg kan se bare én ulempe: Den blir kald. Greit, to ulemper, ettersom den brenner huden som et lass med fyrstikker.

Radiatoren du kanskje har i stua, derimot, den holder seg varm. Her ligger det et ekteskap og venter.

Det har også designeren med det orienteringsløypekronglete navnet Byung-seok You oppdaget.

Mønsterelev.

Han(?) står bak The Natural Wave, en ganske selvforklarende innretning som plasseres på toppen av radiatoren i stua. Et spesielt mønster på undersiden gjør at den hviler stabilt på toppen, og i og med at dette er en keramisk plate vil varmen fra radiatoren ledes gjennom plata og videre til for eksempel kaffekoppen eller de nystekte sjokoladesmåkakene.

Men ikke misforstå: Denne vil ikke spare deg for strømutgifter. Du melker mer varme ut av radiatoren ved å spre den til andre ting enn bare stua eller soverommet, så sørg for at du kan regulere varmen før du sitter og hutrer fordi kaffen er varm, mens du ikke er det.

Enn så lenge er dette en prototype for spesielt utvalgte, men hvis ikke det blir masseproduksjon av The Natural Wave er det det endelige beviset på at verden har gått av hengslene.

Kilde: Yanko Design

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer