Sengen som har alt

For deg som foretrekker å ligge 24/7.

Sengen som har alt
Publisert

Ifølge enhver sengeekspert selger, er madrassen noe av det mest lønnsomme du kan putte sparepengene dine i. En tredjedel av livet drømmes tross alt bort, og liggeunderlaget blir da alfa omega for å kunne nyte de resterende to tredjedeler.

Men dersom du blir forvirret av hele dette regnestykket, er det nå kommet en seng som vil gjøre alt mye enklere. For nå kan du faktisk tilbringe hele livet i liggende positur.

Det sørger Elite bad for.

For med denne sengen under deg,

vil madrassen kun utgjøre en liten del av den luksusen du vil oppleve. Selv om den innebygde massasjeløsningen, tross alt, vil gjøre det mer behagelig å se på TV.

Yndlingsfilmen kan du nyte via den innebygde flatskjermen på 32 tommer, og surround-systemet på sin side sørger for at det å legge seg vil få en helt ny klang over seg.

Blir du trett av å se film,

kan du nyte favorittlåtene fra iPoden via den innebygde dock-stasjonen. Subwooferen skulle vel også bidra til å gi latex-madrassen den rette vibrasjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer