Setter griller i hodet ditt

Heftig iPod og iPhone-høyttaler.

Setter griller i hodet ditt
Publisert

Jean-Michel Jarre er navnet på franskmannen som i løpet av sytti- og åttitallet gjorde synthesizermusikk til ferskvare for hitlistene, og dessuten arrangerte vanvittige konserter med laserharper fra amerikanske skyskrapere. Blant annet. For har du allerede glemt "Oxygene"? Eller "Zoolook"?

I dag lager Jarre forglemmelig muzak beregnet på måkene på søppeldynga, men hans estetiske sans er tydeligvis ikke helt bedøvet. Sjekk for eksempel disse høyttalerne.

To pluss en.

Som sjef for Jean-Michel Jarre Technologies har han i samarbeid med designerne hos MyFab laget AeroSystem, et høyttalersystem for iPod og iPhone-brukere og andre mp3-spillere.

Det oppsiktsvekkende designet har på papiret helt greie spesifikasjoner, med blant annet to en meter høye høyttalere på 200 watt, og en subwoofer som yter respektable 450 watt.

Minijack.

Mesteparten av konstruksjonen består av glass, mens det på innsiden finnes lydforbedringsverktøy som skal gjøre lyden fra mp3-filer enda bedre. "Bedre" er i dette tilfellet et høyst subjektivt spørsmål, noe den ganske beskjedne prisen på 450 euro (4200 kroner) bekrefter. B&W beviste dog med sin Zeppelin at mp3-lyd kan låte overraskende bra for ganske lite penger, så det er håp.

Anlegget har i tillegg til en standard iPod-dock også USB-port og en 3.5mm minijackplugg, slik at du kan koble til det meste av lydenheter med en slik utgang.

Fjernkontrollen er også et lekkert stykke arbeid, og så krysser vi fingrene for at AeroSystem låter litt bedre enn de tyske tranceinspirerte katastrofene Jarre laget for ikke så lenge siden.

Så vondt vil vi nemlig ikke oss selv en gang til.

Kilde: Likecool.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer