Setter griller i hodet ditt

Heftig iPod og iPhone-høyttaler.

Setter griller i hodet ditt
Publisert

Jean-Michel Jarre er navnet på franskmannen som i løpet av sytti- og åttitallet gjorde synthesizermusikk til ferskvare for hitlistene, og dessuten arrangerte vanvittige konserter med laserharper fra amerikanske skyskrapere. Blant annet. For har du allerede glemt "Oxygene"? Eller "Zoolook"?

I dag lager Jarre forglemmelig muzak beregnet på måkene på søppeldynga, men hans estetiske sans er tydeligvis ikke helt bedøvet. Sjekk for eksempel disse høyttalerne.

To pluss en.

Som sjef for Jean-Michel Jarre Technologies har han i samarbeid med designerne hos MyFab laget AeroSystem, et høyttalersystem for iPod og iPhone-brukere og andre mp3-spillere.

Det oppsiktsvekkende designet har på papiret helt greie spesifikasjoner, med blant annet to en meter høye høyttalere på 200 watt, og en subwoofer som yter respektable 450 watt.

Minijack.

Mesteparten av konstruksjonen består av glass, mens det på innsiden finnes lydforbedringsverktøy som skal gjøre lyden fra mp3-filer enda bedre. "Bedre" er i dette tilfellet et høyst subjektivt spørsmål, noe den ganske beskjedne prisen på 450 euro (4200 kroner) bekrefter. B&W beviste dog med sin Zeppelin at mp3-lyd kan låte overraskende bra for ganske lite penger, så det er håp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.