Setter griller i hodet på deg

Bord? Og grill? I ett? Jada.

Setter griller i hodet på deg
Publisert

Det er på tide å finne fram plaster, lindrende salve og muligens også nummeret til nærmeste legevakt. Far skal snart grille. Far skal snart kaste 98 oktan bensin under kotelettene fordi tennvæska "tar så dårlig".

Far bør med andre ord holde seg unna denne på alle måter oppsiktsvekkende grillen.

Grav dypt

Prislappen er alene grunn til nok at flere bør styre unna. 3500 dollar - rundt 23 000 kroner - er ikke småtteri nå som økonomien er på vei ned i gjørma, men du får i det minste det du betaler for.

BBQnique er designet av Steve Zagar, som vi ikke vet så mye om, og er rett og slett en kombinert gassgrill og utebord. Med plass til åtte personer vil det i vært fall være nok vitner som kan beskrive hva som eventuelt gikk galt underveis, og grillen skal også være lett å rengjøre slik at gjestene slipper å jobbe overtid etter at middagsfesten er ferdig.

Tungvekter

Den en meter og førti centimeter store bordtoppen er laget av granitt, noe som forklarer hvorfor hele BBQnique veier imponernede 155 kilo.

Med på kjøpet får du dessuten grillverktøy som, eh, grillrist, wok, stekeplate og miniovn, slik at selv sofistikerte grillkokker blir fornøyd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer