Sexy vaskemaskin

At vi ikke har tenkt på det før – vaskemaskinen må jo matche din designerhverdag!

Sexy vaskemaskin
Publisert

Det er ikke tvil om at bytrenden stadig er i utvikling. Arbeiderklassen blir dyttet ut av Grünerløkka for den stadige strømmen av studenter, og sentralisering er et faktum. Egne leiligheter sentralt i Oslo er jo et must! Kjøkkenutstyr har for lengst blitt overfalt av overivrige designere, og du finner ikke en møbelbutikk uten ”designmøbler”.

Men hva skal man boltre seg i når man har kjøpt alt dette? Hva gjør man når vaskemaskinen står igjen som den triste, grå bestefaren i hjørnet? Jo, da bytter du den ut med denne råtassen.

Det var jo absurd å tro at vi aldri skulle få se en vaskemaskin med fokus på design fremfor brukbarhet. Og med The Flexible Distance kan du være sikker på at alle dine designerting står i stil.

Med touchkontroller på den ytterste ringen rundt trommelen og en LCD-skjerm på lokket, vil de fleste basisbehovene være dekket. I tillegg skal den være svært vann- og energisparende.

Men la oss være ærlige: det er ikke funksjonene som er viktigst på et produkt som dette. Det er nok heller de rene linjene og fancy lysene som skal vekke interesse, og med denne artikkelen ser det jo ut som det fungerte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer