Shoutvase går fra HØYT til lavt

In space no one can hear you scream ...

Shoutvase går fra HØYT til lavt
Publisert

Skurken - og han er litt av en fæling - i Coen-brødrenes siste filmepos, No Country For Old Men, er ikke dummere enn at han har forstått betydningen av en god lyddemper. Det gjelder å lage minst mulig bråk selv om ugjerningen er djevelsk.

Shouting Vase er et japansk produkt som også kan brukes av gode, snille, dydige mennesker når de en sjelden gang mister besinnelsen.

Bare vas.

Vasen ser ut som noe en ganske talentfull 14-åring kunne laget i formingstimen, men hvis du skriker inn i trakta i den minste enden blir den noe langt mer: Katharsis.

De 110 desibelene du akkurat liret av deg fordi du traff bordkanten med kneskåla vil reduseres til en mus som piper bak veggen, alt takket være vasens lyddempende egenskaper.

I Japan bor som kjent de fleste i esker, i tillegg til at japanere flest er sykelig opptatt av etikette. Shouting Vase forener de to delene til én herlig helhet, og gjør at Yamoshimi Masahari kan møte naboen selv dagen etter at kona ba om skilsmisse.

Vasen koster $79, eller rundt 400 kroner.

Kilde: Geekologie

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer