Skytebane til stuebruk

Husk å fjerne flatskjermen før du skyter!

Foto: N-Range
Foto: N-Range Vis mer
Publisert

Det er ikke alltid like lett for de stakkars amerikanerne å holde følelsene i sjakk. Alle vet jo at det er få ting som er så plagsomt som å komme i skytehumør uten å ha noe å skyte på! Enten er skytebanen for langt borte, eller vasene i huset for dyrbare. Hva skal man gjøre?

Ikke vær redd, problemet er nå løst! Den nye, erkeamerikanske oppfinnelsen N-range bringer skytebanen inn i stua di, og livet kan fortsette å gå sinn muntre gang.

Tåler en del.

For å gjøre det hele litt humant selger også produsenten spesiallaget ammunisjon, som bråker mindre, produserer mindre røyk og ikke minst: Dreper ikke.

Men som vi alle vet er ikke amerikanerne kjent for å lese så nøye igjennom bruksanvisningen, og denne lille detaljen vil nok ble oversett av de fleste. N-range skal nemlig tåle ekte skudd også, men for å være på den sikre siden anbefales ikke dette.

Dette er jo et helt klart må-ha-produkt for enhver amerikaner, og kommer i to versjoner: Basic og Executive, for henholdsvis 1300 og 3500 dollar (7000 og 19 000 NOK).

Kilde: N-range

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer