Slik oppgraderer du BDP-1500

Gi Samsungs billige Blu-ray spiller profil 2.

Slik oppgraderer du BDP-1500
Publisert

Vi likte BDP-1500 godt da vi testet den i midten av september, og fortalte allerede da at den var oppgraderbar. Filmselskapene som produserer Blu-ray filmer lover nemlig at de skal satse stort på interaktive muligheter på kommende filmutgivelser, og er du like filminteressert som oss kan det være verdt å få med seg.

For å få fullt utbytte av disse interaktive tilbudene må imidlertid Blu-ray spilleren din være en Profil 2.0 spiller - som kort fortalt betyr at den må ha nettverksinngang og minimum 1 GB minne. Samsung BDP-1500 har i utgangspunket kun profil 1.1, men er altså enkel å oppgradere, og slik gjør du det:

Enkelt

Vi dytter inn en USB-pinne på 1 GB på baksiden, og koblet til nettverkskabelen. Deretter tok det cirka et minutt før Blu-Ray spilleren skjønte at den var på nett, og ved å gå inn på Setup, System Setup og velge System Update - så begynte den automatisk å laste ned den nye profilen.

Men tidkrevende...

Framgangsmåten er rimelig idiotsikker: Det eneste som er viktig her, er å ikke slå av spilleren eller trekke ut nettverkskabelen mens du holder på. Vær også klar over at oppdateringen tar tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer