Slik skjuler du TV-en

Utrolig nok er det ikke alle som liker å ha en 50-tommers TV midt i stua.

Ser du TV-en?Bilde: Produsenten
Ser du TV-en?Bilde: Produsenten Vis mer
Publisert

Det er tydeligvis ikke alle der ute som er like glade i TV-er som meg, men heldigvis finnes det et svar på alt.

Speil, speil på veggen der

Evok lager nemlig flate TV-er som ser ut som speil, men selger i tillegg skjermfonter du kan henge utenpå TV-en din for å gjøre den mest mulig anonom enten den nå henger i stua, på badet eller på soverommet ditt. Og her er det selvsagt store muligheter til å få en modell som passer resten av interiøret ditt, du kan nemlig velge mellom utallige ramme-alternativer.

A & B-serien

Dette er valget for deg som vil ha en TV på badet eller i stua, men som ikke vil at den skal synes. Her får du altså en fullt integrert løsning der den innebygde TV-en på 19 tommer (A-serien) eller 40-tommer (B-serien) blir fullstendig usynlig når den ikke er i bruk.

TV-ene har HDMI, komponent og kompositt-innganger, og speil TV-ene kommer i tre standardstørrelser. Har du en ekstra stor lommebok kan du selvsagt også bestille helt etter egne mål.

Hvordan TV-kvaliteten på de integrerte modellene egentlig er, aner vi ingenting om. Men siden det kun ser ut som de har analoge TV-tunere er det en stor fordel at Evok også lar deg skjule din egen TV bak et speil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer