Sliter du med dansetrinnene?

iBoogie skal gjøre deg til en ekte danseløve.

Sliter du med dansetrinnene?
Publisert

Det er ikke alle som tar seg like godt ut på dansegulvet. For noen vil koordinering av både armer og bein samtidig få dem til å se ut som en levende vindmølle, og de kan være til fare for andre og seg selv.

Andre igjen ligner mer på en lysstolpe, de står rett opp og ned på dansegulvet og de få bevegelsene de ser ut til å gjøre, kan til nød minne om en vaiende lysstolpe i lett kuling. Tilhører du en av disse kategoriene?

Frykt ikke. iBoogie skal hjelpe deg.

Danseboks.

iBoogie er en liten boks som skal kobles til MP3-spilleren. Den fungerer som en liten høyttaler, og etter hvert som lydbølgende strømmer ut vil en dansende strekmann sprette opp – klar til å veilede deg gjennom en hel rekke koordineringer.

Strekmannen kan gjøre 50 ulike bevegelser, så alt skulle med andre ord ligge til rette for at den vil gjøre deg både svett og litt mer kvalifisert for et daskegulv dansegulv ved en annen anledning.

La strekmannen booge deg gjennom fugledansen, eller lær deg trinnene som Jamiroquai gjør i låten Canned Heat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer