Smak kan ikke kjøpes for penger

Her er enda et innlegg i debatten.

Smak kan ikke kjøpes for penger
Publisert

Kanskje risikerer vi å fornærme alle de som elsker å "gå feil" mens de befinner seg på sightseeing i Amsterdams rødeste distrikt, men vi tar sjansen.

De vil kanskje, muligens elske denne helt hinsides hjemmekinoen, mens andre vil mene at den begår så store forbrytelser mot synsnervene at uansett hva som vises på lerretene vil hornhinnene være permanent forstyrret.

Italiensk?

Hjemmekinoen er Tony og Penny Caciolos verk, et visst nok velstående, amerikansk, italienskættet entrepenørpar, og den har kostet dem 150 000 dollar, eller nærmere 800 000 kroner.

Paret har forsøkt å lage et Italia i miniatyr, men deler av miniatyren, som den røde seksjonen over, ser ut som en strippeklubb på randen av konkurs. Andre deler ser for så vidt ut som de rustikke butikkfasadene en kan finne i Italia, men litt grovkornet i kantene, kanskje?

Høyt under taket.

Dimensjonene på prosjektet er i alle tilfelle ikke til å kimse av, og dukkene som, eh, dukker opp på noen av bildene er like store som eierne av hjemmekinoen. Kombinert med den anselige takhøyden får innsiden et ganske så monumentalt preg, men ekteparet har tydeligvis ikke vært fornøyd med det - og har derfor trukket hjemmekinoen bort fra huset og ut i hagen, der blant annet svømmebassenget befinner seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer