Smart og varm

Ikke helt som andre radiatorer.

Smart og varm
Publisert

Tradisjonelle radiatorer ser ut som noe som er hugget ut av romerske slaver under de harde trettiåra, fra metall de fant på skraphaugen, eller tok fra en folkevogn som sto parkert hos naboen.

Ciussai Radiator ser ut som noen har gitt en hageslange til Harry Potter og bedt ham om å bruke sin magiske, eh, pinne.

Levende-ish.

Dette er nemlig et varmeelement. Italienske ADhoc har på sett og vis brettet ut en vanlig radiator, slik at den slipper å henge som en ubevegelig gjenstand på veggen.

Denne metallvaieren kan brettes, bøyes og tøyes og i det hele tatt gjøre ting som bare overgås av kinesiske turnjenter. Det høres ikke uten videre spesielt interessant ut, men hva hvis den forsiktig kan omfavne klesplagg som du bare må få tørket før du skal ut en fredagskveld?

Eller hva med å, som ADhoc foreslår, legge radiatorvaieren på toppen av sengetøyet for å varme opp loppekassa før du legger deg?

Kunst-ish.

Slik bruk er muligens brannfarlig, avhengig av hvor varm radiatoren er, så hvis du vil unngå å brenne ned leiligheten kan Ciussai Radiator den danderes og ordnes på en rekke tenkelige og utenkelige måter, og kanskje til og med nærme seg et slags kunstnerisk innslag i stua - hvis du har slike talenter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer