Smooth Creations Diablo er oransje-gul

Men den kan heldigvis leveres i andre farger.

Smooth Creations Diablo er oransje-gul
Publisert

Av en eller annen grunn har produsentene av dedikerte spill-PCer blitt enig om at maskinene helst skal leveres i farger som truer med å gjøre alle som ser på den blind i løpet av et øyeblikk, i tillegg til å være dekorert med blodharry motiver hentet fra dungeons og dragons og annen tegneseriemystikk.

Akkurat som denne.

Djevelsk.

Diablo fra Smooth Creations har fått sitt djevelske navn med rette, for dette er ikke en skapning som kommer til himmelen. Der er som kjent alt hvitt.

Maskinen har en Core 2 Duo E6700-prosessor, 2GB RAM, to 250GB-harddisker plassert i et RAID-system, og doble GeForce 8800GTX grafikkort.

Ekspander eller dø!

Hvis du er villig til å betale mer penger enn du har på lønnskontoen akkurat nå, kan maskinen utvides med inntil fire harddisker, vannavkjøling, overklokking, LCD-monitor, høyttalere, iPod(!) og et tastatur som lyser mer av nerd enn Bill Gates' briller.

Alt, og da mener vi alt, kan leveres lakkert i de mest vanvittige, og mindre vanvittige, farger.

Prisene for komplette system begynner på 5000 dollar, eller rundt 30 000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer