Sonys slankeste LCD-TV

Navnet er Bravia ZX1.

Sonys slankeste LCD-TV
Publisert

Las Vegas, CES 2009: Med 9,9 millimeter på det tynneste er ikke bare ZX1 den slankeste LCD TV-en til Sony noensinne, den lokker også med kabelfri tilkobling.

På slankekur.

Den minimale dybden på 9,9 millimeter er muliggjort gjennom å bruke sidemonterte LED-lys til å lyse opp skjermen i stedet for det tradisjonelle baklyset.

Men kanskje like fristende, spesielt for de som er opptatt av interiør og slikt, er at du skal slippe å irritere deg over kabelsalat under TVen. Trikset Sony har benyttet seg av, er å ha en separat boks der alt utstyret ditt kobles til, for så å la denne boksen sende signalet trådløst til selve LCD TV-en.

En annen god nyhet er at media receiveren også kan overføre HD-signaler uten tap av kvalitet. Sony lover også at boksen kan plasseres hvor som helst i rommet, ettersom rekkevidden på forbindelsen skal være inntil 20 meter. Fjernkontrollen bruker forøvrig radiosignaler i stedet for tradisjonelle infrarøde signaler, så boksen kan altså trygt gjemmes i et skap om du ønsker det.

Se videoen for å få et inntrykk av hvor slank den faktisk er:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.