Sonys slankeste LCD-TV

Navnet er Bravia ZX1.

Sonys slankeste LCD-TV
Publisert

Las Vegas, CES 2009: Med 9,9 millimeter på det tynneste er ikke bare ZX1 den slankeste LCD TV-en til Sony noensinne, den lokker også med kabelfri tilkobling.

På slankekur.

Den minimale dybden på 9,9 millimeter er muliggjort gjennom å bruke sidemonterte LED-lys til å lyse opp skjermen i stedet for det tradisjonelle baklyset.

Men kanskje like fristende, spesielt for de som er opptatt av interiør og slikt, er at du skal slippe å irritere deg over kabelsalat under TVen. Trikset Sony har benyttet seg av, er å ha en separat boks der alt utstyret ditt kobles til, for så å la denne boksen sende signalet trådløst til selve LCD TV-en.

En annen god nyhet er at media receiveren også kan overføre HD-signaler uten tap av kvalitet. Sony lover også at boksen kan plasseres hvor som helst i rommet, ettersom rekkevidden på forbindelsen skal være inntil 20 meter. Fjernkontrollen bruker forøvrig radiosignaler i stedet for tradisjonelle infrarøde signaler, så boksen kan altså trygt gjemmes i et skap om du ønsker det.

Se videoen for å få et inntrykk av hvor slank den faktisk er:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer