Space Intruderz leker Space Invaders

Lyser opp din mørke hverdag.

Space Intruderz leker Space Invaders
Publisert

Noen spillopplevelser vil alltid bli sett på som episke og tidløse. Enten det er Pong, Pac Man eller Space Invaders er det ikke tvil om at det snakk om store ting.

Så hvordan viser dagens designere deres respekt for tidløse klassikere? De designer klær, møbler og andre duppeditter i kjente former så oss ”spesielt interesserte” har noe å kose oss med. Denne gangen er det Space Intruderz som skal varme våre hjerter.

Fin nostalgi.

Vi skal innrømme at lampen gjør ikke mye annet enn å se fine ut. De gjør kanskje ikke det engang, men med tanke på nostalgien slike former utløser hos de fleste menn er formen på lampene mer enn fin nok.

Fronten på lampene er farget i en matt hvitfarge, mens sidene kommer i flere ulike farger. Så det er bare å sette igang å kjøpe en hel armé av de små figurene og gjennoppleve de gode gamle dagene. I følge andre nettsteder skal lampene koste rundt 250 kroner per stykk, og kan kjøpes fra Unison Idea Studio.

Problemet er imidlertid at det eneste deres nettside inneholder er en e-postadresse. Skulle du imidlertid være interessert er det bare å sende en mail deres vei.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer