Spar tid med lekkert skohorn

Ikke la trange sko gjøre at du kommer for sent.

Spar tid med lekkert skohorn
Publisert

Er du lei av å komme for sent fordi du gang på gang strever med å få på deg skoene? Har du vondt i pekefingeren som følge av du ikke aner hvor skohornet båste hen?

I så fall vil du nok like dette nye skohornet. Med det på veggen kan du spare tid, i tillegg til at det også vil gjøre seg som lekker veggpryd.

Praktisk.

Skohornet er som kjent et ganske så praktisk redskap, det ble utviklet en gang på 1400 tallet og dets funksjon har så langt vært å gjøre livet enklere for folk med trange sko. Problemet er bare at de enten knekker i to eller bare blir sporløst borte.

I verste fall kan mangelen på skohorn gjøre at du kommer for sent på jobb eller at du blir nødt til å løpe etter bussen med skoene i hånda.

Vel.

Dette nye designet beviser at også skohornet har utviklet seg siden 1400 tallet. Det er laget av stål, vil derfor aldri knekke i to, og ikke minst kommer det med et magnetisk feste som skal henges på veggen, og du kan derfor være helt trygg på at du alltid vil ha skohornet tilgjengelig.

De smekre kurvene på det magnetiske hornet ser dessuten bra ut, at de ville få en ellers stusselig entré til plutselig å se veldig tidsriktig ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer