Spenn skytterfingeren

Lar deg leke villmann i stua.

Spenn skytterfingeren
Publisert

Er du lei av stadig å bli utpekt som årets klovn på skytterbanen? Kan det i det hele tatt virke som de leirduene du forsøker å sikte på er både mye mindre og dobbelt så raske, som dine treffsikre jegervenners?

Vel. Nå kan du la leirklumpene seile sin egen sjø og heller gjøre stua di om til en skytterbane. Hjemmeløsningen fra Home Theater ser nemlig så levende ut at lukten av elgsteik vil få nesevigene dine til å vibrere.

Hjemmeteateret består av et enormt lerret, en projektor, og, selvsagt, en laserrifle. Det følger også med 15 ulike spill slik at du kan løpe mellom ulike terreng.

Jegerstue.

Ved hjelp av et enkelt klikk med rifla kan du altså simulere deg inn i storskogen på elgjakt, på vidda på jakt etter en gnom, eller langs vannskorpa hvis du ønsker å knerte en stor andeflokk.

Så da er det bare å legge rifla inntil kroppen, spisse skytterøyet og sikte mot villdyra før de velter inn i stua, for i et slikt format kan det jo nesten se sånn ut.

Singel.

Men installerer du hjemmeteatret i stua må du ikke simulere overrasket hvis du plutselig får opp kona i sideblikket, løpende av gårde med trillekofferten på slep.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer