Spillhimmelen er her

The Gamerator er full av spill. Og øl.

Spillhimmelen er her
Publisert

Lukten av spillehall er kanskje ikke det samme som parfyme for alle, men for noen av oss er det Chanel no.5 og kanskje en liten dæsj med øl på toppen.

Det er nettopp i skjæringspunktet mellom spill og øl at The Gamerator gjør sin heidundrande entré.

Tusen burde holde.

En 26-tommers HD-skjerm utgjør midtpunktet i oppsettet, mens en PC som kjører klassikeren Windows XP er hjernen og kjernen pakket inn i en klassisk arkadeinnparkning. Maskinen kommer med 85 forhåndsinstallerte spillklassikere (sjekk hele lista her), mens en abonnementstjeneste gjør det mulig å laste ned til sammen 1000 spill.

Det burde holde deg opptatt en stund, og ettersom arkademaskinen altså har Windows kan du selvfølgelig bruke den til alt det Windows kan brukes til. Dette kunne ikke spillmaskinene i 1987, for å si det slik.

Tønnevis.

Likevel, det er når du ser på tingesten til høyre for Gamerator at ting tar av. Med på kjøpet får du nemlig også en liten øltønne. En gang til: en øltønne.

Den er innhyllet i et kjøleskap, slik at du kan ta deg opptil flere kalde øl rett fra fat mens du hamrer løs på joystickene under Space Invaders eller Marble Madness.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer