Squeezebox har lagt på seg

Endelig har den høyttalere. Eller - endelig?

Squeezebox har lagt på seg
Publisert

Den tradisjonelle Squeezeboxen er - etter vår mening - én av de fineste trådløsproduktene som har kommet på markedet de siste få åra. Den gjør musikksamlinga di umiddelbart tilgjengelig i hele huset, kanskje med unntak av soverommet eller kjøkkenet, hvor det er få forunt å installere fullt stereoanlegg med forsterker, høyttalere og hele pakka.

Squeezebox Boom har tenkt å gjøre noe med akkurat det.

Si det høyt.

Den blir presentert i disse dager, og er så fersk at Slim Devices' nettsider foreløpig ikke er informert.

Til forskjell fra alle foregående Squeezeboxer har Boom, som navnet tydelig tilsier, innebygde høyttalere. Dermed kan den altså gå rett inn på badet eller kjøkkenet uten mer dikkedarer, så lenge du har en trådløs ruter og en PC eller Mac med din enorme musikksamling.

Som før.

Boom har, som andre Squeezeboxer, 24-bits DA-omformer (det er er bra), i tillegg til tre-tommers basshøyttalere og 3/4-tommers diskantelementer, 802.11g trådløsforbindelse, optisk og koaksial digitalutgang, VFD-display og Ethernet-kontakt.

Enheten vil være tilgjengelig i Statene nesten måned til den nette sum av 299 dollar, eller rundt
1600 kroner. Skal vi tippe en norsk pris på 2500 kroner?

Det er uansett på tide å finne fram joggedressen og Converse-skoene. Breakdance-renessansen må jo være rett rundt hjørnet hvis boomboxen er tilbake.

Kilde: Engadget

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer