Stjerneleke fra Lego

Star Wars-fansen har enda mer å glede seg til.

Stjerneleke fra Lego
Publisert

Greit, vi innrømmer det, vi har kanskje skrevet en Lego-sak eller to før, men så lenge danskene fortsetter med å kverne ut klossete produkter som ser ut som dette er omtale uunngåelig.

Hvis du ikke ser at dette er dødsstjernen fra Star Wars er det kanskje slutt på entusiasmen din allerede her, men alle andre kan fortsette å lese litt til.

Dyr.

Death Star lanseres ikke før i september i år, og det til den nette pris av 400 dollar, eller drøye 2000 kroner.

For den summen får du blant annet anledning til å bedrive liksom-krig på flere plan på innsiden av den mørke sidens kronjuvel, og du får med en rekke figurer og kjøretøy fra fjerde og femte episode av stjernekrigsagaen - inkludert 25 "helter, skurker, droider"og andre ymse, levende vesener, og selvfølgelig Luke Skywalker og Han Solo.

Ekte saker.

Dødsstjernen er omtrent så autentisk som forventet, med tilgang til kontrollrommet, hangar, keiserens tronerom og en monstrøs laserkanon på utsiden.

Du kan også gjenskape den berømte søppelsjaktscenen med prinsesse Leia og hennes beilere uten å risikere annet enn plast, og de 3800 bitene gjør det mulig å framstille til sammen 14 legendariske situasjoner fra den opprinnelige stjernekrig-trilogien.

Den mørke stjerna måler 41 centimeter i høyden og 42 centimeter i bredden, og fungerer like bra som dekor som leke. Noe for både far og sønn eller datter, med andre ord.

Kilde: Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer