Stjerneleke fra Lego

Star Wars-fansen har enda mer å glede seg til.

Stjerneleke fra Lego
Publisert

Greit, vi innrømmer det, vi har kanskje skrevet en Lego-sak eller to før, men så lenge danskene fortsetter med å kverne ut klossete produkter som ser ut som dette er omtale uunngåelig.

Hvis du ikke ser at dette er dødsstjernen fra Star Wars er det kanskje slutt på entusiasmen din allerede her, men alle andre kan fortsette å lese litt til.

Dyr.

Death Star lanseres ikke før i september i år, og det til den nette pris av 400 dollar, eller drøye 2000 kroner.

For den summen får du blant annet anledning til å bedrive liksom-krig på flere plan på innsiden av den mørke sidens kronjuvel, og du får med en rekke figurer og kjøretøy fra fjerde og femte episode av stjernekrigsagaen - inkludert 25 "helter, skurker, droider"og andre ymse, levende vesener, og selvfølgelig Luke Skywalker og Han Solo.

Ekte saker.

Dødsstjernen er omtrent så autentisk som forventet, med tilgang til kontrollrommet, hangar, keiserens tronerom og en monstrøs laserkanon på utsiden.

Du kan også gjenskape den berømte søppelsjaktscenen med prinsesse Leia og hennes beilere uten å risikere annet enn plast, og de 3800 bitene gjør det mulig å framstille til sammen 14 legendariske situasjoner fra den opprinnelige stjernekrig-trilogien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer