Stolen som får deg til å slappe av

Like stressfri som en livmor?

Stolen som får deg til å slappe av
Publisert

Alt var bedre før i tiden. Alt var i hvert fall bedre før i tiden da du enda var ung, og alle verdens problemer var tomme rykter du ikke trengte å bry deg om. Stress var noe foreldregenerasjonen led av – ubekymret lek var mer din ting.

Men hvordan var stressnivået ditt før du engang var barn? Stressa du mye i mors myke mage? Nei, det gjorde du nok ikke! Så hva er vel bedre å prøve å gjenoppleve den avslappende, stressfrie tilstanden i denne stolen?

Som en livmor.

Uansett hvor skremmende det kan høres ut skal stolen gi deg umiddelbar avkobling ved hjelp av lav-frekvensvibrasjoner. Det eneste ordet for å beskrive dette er i følge produsenten ”womb-like”. Det er imidlertid langt ifra klissete, og er på mange måter bare en god, ergonomisk stol.

Ved hjelp av musikk og vibrasjoner skal altså stolen geleide deg gjennom ulike faser av avkobling: Oppmerksomhet, søvn, drømmer og avkobling. Hva nå enn dette kan bety vet vi ikke, men vi tipper det er en sabla behagelig stol å sitte i.

Kilde: Cnet

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer