Stor ståhei for ingenting?

Interiør for ekshibisjonister.

Stor ståhei for ingenting?
Publisert

Som mange av dere vet (vi tuller) er det bare kort tid til design - og møbelmessa i Milano går av stabelen. Det betyr blant annet særdeles oppfinnsomme forslag til hva du bør ha i stua eller på soverommet.

Her har du et par-tre oppsiktsvekkende eksempel som vises fram i den italienske motebyen om et par uker.

Døgnvill

Italienskbaserte Matteo Cibic er ifølge sine egne nettsider er tilgjengelig 24 timer i døgnet, sju dager i uka. Hvis det er tilfelle kan det forklare det litt spesielle akvariet, lampa og lysestaken i bildespesialen nederst i saken.

Les også: Dette skjer på møbelfest i Milano

De tre produktene er del av en serie husholdningsutstyr som har til hensikt å fungere både som erotiske apparater og som møblement.

Stuereint?

Hvis det for eksempel "gjør noe med deg" å se på fiskene i akvariet finnes det altså en kolbe midt i vanndammen som faktisk er en - jada - massasjestav.

Lampa og lysestaken (du har lov å fnise nå) er betraktelig mer diskret, helt til du løfter opp lampa fra sokkelen, eller tar ut lysene fra staken.

Kunne du tenkt deg noe slikt i stua, eller muligens på soverommet? Kjør debatt ... men pass på ordbruken!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer