Storebror (altså jeg) ser deg

Bruk mobilen til noe nyttig.

Storebror (altså jeg) ser deg
Publisert

Tekstmeldinger som avlyser avtaler, og korte samtaler som ber om "en Grandis, toalettpapir og noe smågodt" er ikke nyttig. Det er trivialiteter for hvermansen.

Å overvåke naboen via mobiltelefonen, derimot - dét er nyttig.

Tre G-er.

Med ConnectVu Cam kan du gjøre nettopp det, i tillegg til lovligere ting, som å holde et årvåkent blikk på stua eller soverommet ditt.

Kameraet er ikke spesielt diskret, men det tilbyr overvåkning via mobiltelefonens GSM, GPRS eller 3G-forbindelse, slik at du kan se hva som skjer fra nesten hvor som helst i verden.

Selve kameraet har en 352x288-pikslers CCD-brikke, som gir synsvinkler på 58 grader diagonalt, 46 horisontalt og 38 vertikalt. Det gir ikke det fulle og hele bildet, men nok til at du fanger opp drita innbruddstjuver som misbruker stereoanlegget ditt med Hits For Kids 29.

I just called.

ConnectVu kan kobles til eksisterende alarmanlegg, og når alarmen går av vil det automatisk ringe opp mobilen din slik at du umiddelbart kan overvåke situasjonen. Hvis du mener andre har interesse av det som skjer kan du legge inn fire tilleggsnummer som også blir ringt opp mens dramaet utspiller seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer