Storslipp til stua: Denon

En god miks av pris og ytelse har gjort Denon til en av Hi-Fi Klubbens mestselgende merker. Her er høstslippet.

Forsidebilde: Denon AVR-2310.
Forsidebilde: Denon AVR-2310. Vis mer
Publisert

I forrige uke begynte vi med en oversikt over hva som kommer på hjemmekinofronten denne høsten. Vi startet med Onkyo, og denne gang er det altså Denon som står for tur. Vi planlegger også å se på flere konkurrenter, (f.eks: Yamaha, Pioneer, Sony, Nad og Harman Kardon) - og rekkefølgen er det dere som bestemmer: Fortell oss hvilket merke dere vil vite mer om i diskusjonsgruppen - så prioriterer vi deretter!

Så hva får du?

Yamaha og Onkyo får ofte skryt for å være kjapt ute med å legge inn den siste teknologien i utstyret sitt, men Denon er jaggu ikke langt bak de heller. Ser vi på høstens receiver-nyheter har f.eks. alle Denon-modellene nå full støtte for HD-video og HD-audio, og alle dine analoge video-signaler kan nå sendes ut via HDMI-utgangen. - Det siste er praktisk for deg som vil minimere kabelrotet under TV-en i stua.

Fra og med AVR 1910-modellen har Denon nå også fått på plass det nye Dolby Pro Logic IIz kringlydformatet, (også her var vel Onkyo og Yamaha først) som skal øke romfølelsen via et par små ekstrahøyttalere montert over fronthøyttalerne. Akkurat dette har vi faktisk ikke prøvd selv, men i teorien skal dette øke filmopplevelsen, ettersom øret er langt mer følsomt for retningsinformasjon forfra enn bakfra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.