Stuas nye versting?

Ikke for deg med kabelskrekk...

Stuas nye versting?
Publisert

Onkyos nye PR-SC886 er en avansert 7.1-kanals AV-prosessor med funksjoner og tilkoplingsmuligheter langt utover hva de fleste av oss både har og trenger i stua. Egen forforsterkerdel og separate effekttrinn gjør nemlig at du kan optimalisere lydanlegget hjemme inntil øynene blir våte av tårer over tekniske faguttrykk du forhåpentligvis vet hva betyr.

For oss er dette langt mer enn vi trenger, men likevel kan vi ikke legge skjul på at det frister. Irritererende ikke sant?

Dette får du i hvert fall:

Her er det balanserte inn- og utganger, toveis RS-232-tilkopling for betjeningssystemer, 12 volts triggesignaltilkopling, IR-innganger og nettverkstilkopling for Crestron og AMX styringssystemer. Med andre ord - egenskaper som setter den i klasse med profesjonelt utstyr.

Videobehandlingen blir ivaretatt av HQV Reon-VX prosessor med oppskalering til 1080p og en ISF-videokalibrering pr. kilde. Innebygde dekodere for Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio gir full HD-lyd.

THX Ultra2 Plus™-sertifisering er en garanti for optimale ytelser - også i store rom hvor seeravstanden er mer enn 4 meter. HDMI-tilkoplingene er RIHD-kompatible med 4 inn- og to utganger (Remote Interactive over HDMI). Kraftig strømforsyning med ringkjernetransformator og to separate transformatorer for lyd- og bildebehandlingen sikrer lavest mulig støypåvirkning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer