Supersmart sengeløsning

Jasså, du trodde du hadde sett alt av smarte løsninger? Da bør du ta en titt på denne.

Supersmart sengeløsning
Publisert

Bor du i en liten ett-roms leilighet er det ikke alltid like praktisk å ha en ekstraseng klar til familie og venner som kommer på uanmeldt overnattingsbesøk.

Joda, vi har selvfølgelig hørt om sovesofaer, men de ender ofte opp med å bli en litt ulekker blanding av kjip sofa og dårlig seng, en kombinasjon vi klarer oss uten med andre ord.

Heldigvis finnes det alternativer, og en av de snedigste løsningene vi har sett på lenge er er denne fra amerikanske Zoom-Room.

Skjult i seksjonen

De har nemlig spesialisert seg på utskyvbare senger - som via et enkelt trykk på fjernkontrollen kommer glidende ut av seksjonen - og da er klar til bruk.

Og når snyltegjesten er ferdig med besøket er det bare å trykke på den samme knappen, så går senga tilbake igjen. Genialt ikke sant?

Men ikke tro på oss, se det selv i denne videoen: (tips, hopp 40 sekunder ut i videoen så slipper du den irriterende introen...)

Hvor god senga er å sove i vites ikke, men siden den jevne amerikaner setter komfort minst like høyt som vi nordmenn setter brunost er det i hvert fall lov å håpe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer