Surf mens du dusjer

Eller dusj mens du surfer.

Surf mens du dusjer
Publisert

Stua, kjøkkenet, kontoret, soverommet og toalettet - alle åsteder for nettavhengige og deres favoritt-laptop. Så langt er det i prinsippet bare én del av leiligheten som har vært fritatt for PC-bruk, nemlig dusjen.

Helt til nå.

Dusjtop.

Thanko har laget en plastpose som passer laptoper som hånd i en litt for stor hanske, slik at du kan brette den rundt din mest dyrebare eiendel og sjekke dingz.no mens du bruker dine tilmålte fem minutter i dusjen.

Posen har riktignok noen luftehull på baksiden for å forhindre at laptopen først smelter posen, så seg selv, så hendene dine, men bortsett fra det skal den være tett nok til at du kan multitaske mens vannet gjør sitt.

Billig.

På den annen side kan det være dampen siver inn i luftehullene og tar knekken på elektronikken, og vi har en mistanke om at eventuelle garantisaker vil bli svekket ganske kraftig hvis du aktivt bruker laptop-posen.

Hvis vi glemmer dusjen for et øyeblikk kan selvfølgelig posen brukes til mer fornfuftige ting som å beskytte den mot barne-is, støv, sand og annen dritt, men hvem sa at du er fornuftig?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer