Svært luftig

PC-design med mye hull.

Svært luftig
Publisert

Ok, Antec, dere hadde oss da dere kalte denne PC-kassen Skeleton.

Ikke bare høres den ut som en hittil uoppdaget superhelt med uknuselig skjelett som bruker ribbeina til å åpne ølflaskene til mindreårig ungdom på skolefest, den ser så tøff ut at den umiddelbart bør få ikon-stempel.

Sveitserost.

Skeleton likner ikke på noe annet vi har sett, først og fremst fordi den er så luftig. Ja, den skal være så åpen, og, ja, det er en 25 centimeter bred tretrinnsvifte du ser på toppen.

I tillegg har kassen en 92 millimeter stor vifte i fronten, som sørger for maks gjennomtrekk forbi kritiske steder som for eksempel harddiskfestene og hovedkortet.

Den sju kilo tunge kassen har forøvrig plass til hele fire harddisker og/eller optiske drev (to eksterne 5.25", to interne på 3.5", i tillegg til at du kan montere et sidepanel med plass til fire 3.5"-disker. Det burde holde noen måneder.

Ut og inn.

Skeleton har også sju(!) utvidelsesplasser som kan brukes til ymse ekspansjonskort, inkludert 11" videokort, mens stål- og plastkassen i front har de sedvanlige USB 2.0 (2), FireWire og eSATA-koblingene. Hovedkortet må være av typen ATX.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.