Svært luftig

PC-design med mye hull.

Svært luftig
Publisert

Ok, Antec, dere hadde oss da dere kalte denne PC-kassen Skeleton.

Ikke bare høres den ut som en hittil uoppdaget superhelt med uknuselig skjelett som bruker ribbeina til å åpne ølflaskene til mindreårig ungdom på skolefest, den ser så tøff ut at den umiddelbart bør få ikon-stempel.

Sveitserost.

Skeleton likner ikke på noe annet vi har sett, først og fremst fordi den er så luftig. Ja, den skal være så åpen, og, ja, det er en 25 centimeter bred tretrinnsvifte du ser på toppen.

I tillegg har kassen en 92 millimeter stor vifte i fronten, som sørger for maks gjennomtrekk forbi kritiske steder som for eksempel harddiskfestene og hovedkortet.

Den sju kilo tunge kassen har forøvrig plass til hele fire harddisker og/eller optiske drev (to eksterne 5.25", to interne på 3.5", i tillegg til at du kan montere et sidepanel med plass til fire 3.5"-disker. Det burde holde noen måneder.

Ut og inn.

Skeleton har også sju(!) utvidelsesplasser som kan brukes til ymse ekspansjonskort, inkludert 11" videokort, mens stål- og plastkassen i front har de sedvanlige USB 2.0 (2), FireWire og eSATA-koblingene. Hovedkortet må være av typen ATX.

Det meget spesielle PC-designet er fortsatt ikke på markedet, men et coming soon på Antecs hjemmesider vitner om at lanseringen ikke er veldig langt unna.

Smør deg med tålmodighet. Og kanskje litt matolje.

Prisen er foreløpig ikke kjent.

Kilde: Dvice.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer