Tag Heuer mobilen: Meridiist

Stor pris, lite innmat.

Tag Heuer mobilen: Meridiist
Publisert

At Tag Heuer er gode på klokker vet vi, men om deres nye luksusmobil kommer til å slå an er vi litt mer usikre på.

Tag Heuer Meridiist.

Det er foreløpig sparsomt med opplysninger rundt nyvinningen, men ettersom lanseringen i september rykker nærmere kommer det stadig flere drypp om spesifikasjonene og designet.

Det vi vet foreløpig er at mobilen skal være satt sammen for hånd og bestå av 430 ulike komponenter. Som en seriøs klokkebedrift har selvfølgelig Tag Heuer også sørget for at displayet er beskyttet av et ripefritt safirglass, et trekk vi skulle ønske at også flere mobilprodusenter innførte.

Vi har også sans for OLED-displayet på toppen av mobilen som skjuler den digitale klokka (se bildet øverst), det er en vri vi ikke har sett før. Også batteritiden skal være eventyrlig bra, Tag Heuer lover faktisk hele 28 dagers stand-by tid og 7 timers taletid. Det er imponerende om det stemmer i praksis.

På minussiden noterer vi at mobilen ser forholdsvis tjukk ut, og at kameraet bare er på 2 megapiksler. Kun to megapiksler høres strengt tatt veldig 2004 ut, spesielt med tanke på at prisen antas å ligge på rundt 7.000 dollar ved lansering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer