TakaraTomy's Issho Ni Nenne

Er det lengden på produktnavnet som får babyen til å sove?

TakaraTomy's Issho Ni Nenne
Publisert

Det er ditt valg: Lange, meningsløse turer rundt i stua mens du visker enda mer meningsløse lyder inn i øret på den grufullskrikende babyen, lyder som du tror er babyspråk, men som for den minste egentlig betyr ting som "trollet ligger under senga" og "husk at du er dødelig"?

Tøy - og tøys?

Eller Issho Ni Nenne, en Disney-inspirert tøyfigur som ifølge denne svært troverdige demonstrasjonsvideoen får babyen til sove på nøyaktig ni minutter og 45 sekunder?

En innebygd digital avspiller sender ut beroligende lyder som består av autentiske opptak gjort inni (en) mammas mage. Det betyr litt skvulping der, litt, eh, luft i magen her, og i det hele tatt lyder som babyen allerede har hørt og lært å elske i ni måneder, før noen dro den ut i friluft.

På an igjen.

Hvis den utakknemlige babyen bryter ut i gråt en time etter at den sovnet, vil en sensor i tøyfiguren plukke opp lyden og nok en gang begynne avspillingen av lydsporet som er like beroligende som en cocktail bestående av Paracet, Ibux og New Age-musikk skrudd opp til 11.

Alt dette kan føre til spørsmål som "hvor var du da jeg var liten, pappa?" ti år seinere, men da svarer du bare "det var faktisk meg, men jeg har forandret meg en del siden den gang".

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer