Tapetser med Post-it

Hvis du virkelig elsker lister.

Tapetser med Post-it
Publisert

Er du lei av fargen på veggen hjemme? Liker du å skrive lister? Drømmer du om å skrive på veggen?

Hvis du nikket trippelt nå, vil du nok like ideen til Duncan Wilson. Han har nemlig knekt ut en knakende god ide for slike som deg.

Det eneste du trenger for å lage en vegg som denne, er en haug med post-it-lapper. Og resultatet vil bli en vegg som ser ut som den er kraftig innzoomet der alle pikslene kommer til syne.

Lag på lag.

For å få den morsomme pikseleffekten, trenger du lapper med ulike fargenyanser. Du kan for eksempel dekorere med grått og hvitt slik som på illustrasjonen over.

For ekstra viktige beskjeder kan du jo også klistre noen røde lapper innimellom.

Etter hvert som du river av lapper, vil nye lapper og nye farger komme til syne, og til slutt vil veggen bestå av en rekke ulike beskjeder som vil gjøre veggen din til den mest informative i vennekretsen.

Puslespill.

I tillegg til lapper, vil du nok også trenge litt tid, litt tålmodighet, og evnen til å holde tunga rett i munnen, lappene måler tross alt ikke mer enn 7x7 centimeter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer