Tar knekken på bakteriene

Ny knivblokk dreper basiller ved hjelp av stråling.

Tar knekken på bakteriene
Publisert

Ingenting er så godt som et saftig og mørt stykke biff. Men ingenting er heller så ille som å sitte lenket til toalettskåla etterpå, fordi kniven som delte biffen i to var full av bakterier.

Hvis du stadig invaderer toalettet etter måltidene, kan det være et tegn på full bakteriefest på kjøkkenet ditt. Ikke bra.

Festdemper.

Denne nye knivblokken vil i så måte fungere som den rene festbremseren, da den tar livet av enhver bakterie som svirrer rundt på kjøkkenknivene.

Knivblokken bruker såkalt UV-C-stråling for å ta knekken på dem, og i løpet av bare tjue sekunder vil 99.99 prosent av bakteriene elimineres.

Automatisk hygiene.

Strålingen kan programmeres til å aktiveres i samme øyeblikk som knivbladene settes på plass, eller du kan stille den inn til å starte strålingen hver tredje time.

Resultatet er steriliserte kniver, forhåpentligvis færre toalettbesøk og i alle fall mindre risiko for å bli smittet av salmonella, listeria og stafylokokker.

Knivblokken koster ca kr 650 kroner ekls. porto og avgifter, og den kan bestilles herfra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer