Tastekaffe

Du trenger dem ikke, men hva så.

Tastekaffe
Publisert

Det er bare to ting som hører mer naturlig sammen enn mennesket og kaffe, og det er mennesket og, du vet, rekreasjon. Nei, reproduksjon skal det være.

Disse kaffekoppene inkluderer nerdene i regnestykket, men det er greit for oss.

Opp-ned.

De er designet av taiwanske MOD Design, og er kanskje de eneste koppene vi har sett som fungerer like bra på hodet som riktig vei.

Observante lesere vil se at det ikke er tilfeldig at det er tastene "Ctrl", "Alt" og "Delete" som er plukket ut til koppesettet.

Omstart.

De tre tastene er velkjente for PC-brukere, og er kombinasjonen du tradisjonelt sett har trykket for å blant annet foreta en omstart av maskinen når ting ikke går som de skal.

Kaffe hjelper kroppen å starte på ny etter en lang, vanskelig natt, og dermed har vi oppnådd en vakker designsymbiose hvor designen imiterer livet, og livet imiterer designen - en aktivitet vanligvis forbeholdt kunsten.

MOD Design nevner noe om en nettbutikk på byråets hjemmesidene, men foreløpig er den ikke oppe og står. Kanskje blir koppene å kjøpe der om litt, kanskje ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer