Test: RothDock til iPhone

Genial dings som sender musikken din trådløst til stereo-anlegget.

Test: RothDock til iPhone
Publisert

Bruker du iPhonen til å spille musikk i stua er du antagelig like lei av å måtte koble den direkte til stereoanlegget som oss. Det blir heller ikke særlig bedre når du sitter fire meter unna stereoanlegget og prøver å finne fram i iPhonens musikkbibliotek uten å være utstyrt med et falkeblikk av uante dimensjoner.

Roths nye dokkingstasjon løser dette. Den har nemlig innebygget WiFi, og alt du dermed trenger er å plugge en mottaker inn i stereoanlegget, mens du kan ha dockingstasjonen med iPhonens display rett ved siden av deg i sofaen.

Idiotsikker

Etter å ha plugget mottakeren i stereoanlegget er det bare å sørge for at selve dockingstasjonen og mottageren får strøm. Resten skjer automatisk, og du ser med en gang når dokkingstasjonen og mottakeren får kontakt, ettersom lampa på dokkingstasjonen da slutter å blinke og lyser konstant rødt.

Selv om dokkingstasjonen passer til alle iPoder er den laget spesielt for iPhone. I tillegg til at den selvfølgelig lader mobilen din vil dermed også samtale-funksjonene fungere. Vi liker spesielt hvordan musikken på stereoanlegget dempes når du får en innkommende samtale, samtidig som ringetonen din kommer ut via stereoanleggets høyttalere. Når samtalen er avsluttet fortsetter forøvrig avspillingen fra nøyaktig samme sted som den stoppet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer