Test: Samsung HT-P1200 gir deg søyler i stua

Samsung går for stramme linjer og svarte, speilblanke flater. Greit for oss.

Test: Samsung HT-P1200 gir deg søyler i stua
Publisert

Hvis dette utsøkte hjemmekinoanlegget tilfeldigvis skulle passere deg på gata en varm sommerdag, vil du garantert plystre etter det som en nyskilt veiarbeider. Deretter vil du kanskje sjekke det opp på dansegulvet seinere på kvelden, for Samsungs prisbelønte HT-P1200 ser virkelig ut som noe du vil ta med deg hjem.

Det inneholder alt du trenger for en høytidsstund foran TV-en, og har så mange tilkoblingsmuligheter og støtter så mange standarder at det vil se ut som vi har veltet en eske bokstavkjeks over siden hvis vi lister opp alle her.

Luftig.

Det eneste du behøver vite er at både plasmaskjermer og LCD-TV-er snakker sammen med anlegget som gode barndomskamerater, og at den Bang & Olufsen-inspirerte avspilleren leser alt fra vanlige dvd-er og cd-er, til mp3-filer og bildefiler — og filmer som alle andre enn deg laster ned fra nettet.

Front- og bakhøyttalerne er så høye at det sannsynligvis er fjelltynn luft på toppen, men du får fort bakkekontakt igjen når den kraftige subwooferen begynner å sparke fra som en hest på sommerbeite. Sammen pakker de deg inn i 360 grader med vellyd - men kanskje blir akkurat det temperaturen i hodet til samboeren din når hun kommer hjem fra jobb, og ser hva du har brukt pengene på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer