TEST: Sony NAC-HD1E Giga Juke

Å lage jukebokser i 2007 er ikke så enkelt som en tror. Sony gjør likevel et forsøk.

TEST: Sony NAC-HD1E Giga Juke
Publisert

Dette er omtrent så langt fra 60-tallets mekaniske jukebokser en kan komme, og John Travolta er heldigvis ingen steder å se.

Sonys Giga Juke-serie har allerede vært tilgjengelig en stund gjennom en slags boombox-aktig hjemmestereo, NAS-50HDE, men med NAC-HD1E forsøker de å flytte sin harddisk- og nettbaserte musikkløsning ut fra gutterommet og inn i hi-fi-stua. Der er det som kjent litt mindre takhøyde for å tabbe seg ut.

Herlig display.

Utseendet som omslutter den 250 gigabyte store harddisken er det egentlig ikke så mye å utsette på. Det er på ingen måte nyskapende - min fars ti-tolv år gamle high-end Sony CD-spiller ville ikke følt seg spesielt ukomfortabel hvis den ble sittende alene i et venterom med HD1E - men det gjør seg utvilsomt fortjent til betegnelsen solid.

Det er helt greit, for det første blikket ditt kommer til å søke mot er ikke boksen, men det herlige 4.3-tommers fargedisplayet i fronten. Der finner du all navigerings- og avspillingsinformasjonen du måtte trenge, og selv om den i overkant glorete grafikken som preger bakgrunnen er litt for mye 80-tall og litt for lite 00-tall, er displayet enkelt og oversiktelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer