The Sphere: En seng for viderekomne

Ok, du kan sove her. Men det er neppe hele hensikten.

The Sphere er kanskje en ungkars våte drøm. Men hvis en av dine nyskilte foreldre kjøper en slik er det lov å skrike.
The Sphere er kanskje en ungkars våte drøm. Men hvis en av dine nyskilte foreldre kjøper en slik er det lov å skrike. Vis mer
Publisert

The Sphere ser ikke helt ut som den rammemadrassen du antagelig har hjemme, i stedet minner den mer om en obskur bordellrekvisitt fra en David Lynch-film.

Ok, det er kanskje litt over kanten. Men som en påminnelse om at det faktisk er mulig å gjøre noe mer enn å sove og å lese på senga, gjør den garantert nytten sin.

Jasså, knirker sengen din? Slik fikser du ulydene

Valgets kval

Standardmodellen leveres med en integrert 32-tommers LCD-TV, innebygd LED-lys for å sikre den rette atmosfæren, integrert champagnekjøler, og ikke minst et speil - så du er sikker på at du i hvert fall får med deg litt av moroa.

Skulle ikke det være fristende nok, kan du selvsagt også be om å få med et integrert surroundsystem. Vi tipper et par subwoofere av rumperistertypen i madrassen bør kunne gi selv de mest sedate eierne den nødvendige farten i sengehalmen...

Men ikke fortvil hvis du synes The Sphere blir litt for mye. Produsenten har også andre, langt mer elegante senger som likevel skiller seg kraftig ut fra den gemene hop.

Slik sover du godt om natten

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.