Til å stole på

HotSeats gaming-stolen løfter flysimulatorer til nye høyder.

Til å stole på
Publisert

Flysimulator-spill har en tendens til å treffe hardt og presist, og da snakker vi ikke om de gangene du styrter en Boeing 747 i bakken et godt stykke fra JFK utenfor New York. Vi snakker om de stakkars ofrene, de som blir hekta og kaster famileliv, venner og hygiene over bord for å fly en liksomkjempe fra A til B.

Denne stolen er for dem.

Full pakke.

HotSeats 723 Flight Simulator TRX Game Chair har et navn like langt som vingespennet på nye Airbus A380, og ser minst like morsom ut.

Den kommer med en 23-tommers HD-klar LCD-monitor montert på stativ, innebygget PC med 1.8GHz Dual Core-prosessor, surroundhøyttalere med subwoofer, fjernkontroll og støtte for Dolby 5.1-standarden, Logitech trådløs-tastatur og mus, og, kanskje viktigst av alt, en koppholder for de sukker- og koffeinholdige drikkene du inntar altfor mye av i løpet av et døgn.

Ekstrautstyr.

Setet kan som seg hør og bør justeres etter brukerens ønske, og selv om det ser mer ut som noe Petter Solberg burde sitte i enn flyverne fra SAS, er det helt sikkert komfortabelt når rompeballene og lårene endelig sovner.

Det er også mulig å koble til alt fra DVD-spiller til mp3-spiller til høyttaleranlegget (og, antar vi, monitoren), og hvis du ikke så begeistra for den sterke gulfargen på bildet over, fås HotSeats også i tre andre, sterke farger.

Når du er ferdig å spille skal det være enkelt å slå stolen sammen slik at den ikke stjeler all plassen i rommet, og også PCen kan flyttes bort til kontorbordet hvis du føler du er ferdig med flystyrter i befolka områder for en stakket stund.

Prisen er, passende nok, skyhøy. Du må ut med 5 635 dollar, eller 31 000 kroner.

For det kan du fly tur-retur Tokyo på business class. Vi bare sier det.

Flere spillstoler her!

Kilde: Born Rich

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer