Ting går i bane

Dette kjøkkenet tar ikke så mye mer plass enn en vaskemaskin og en tørketrommel. Og det er minst like rundt.

Ting går i bane
Publisert

Boligprisene har tvunget folk inn i leiligheter som før var å regne som et hundehus i budsjettklassen hos de fjonge fruene på Frogner.

Dermed har det blitt litt vanskeligere å få installert drømmekjøkkenet, men med dette sirkulære kjøkkenet har du ikke lenger noen unnskyldning for å gå på den sjette uka på rad med Fjordlands kjøttkaker.

Den øverste delen roterer 360 grader, og inneholder alt det du bare har sett på TV når Jamie Oliver har svingt redskaper du faktisk ikke trodde fantes i virkeligheten - plastbeholdere, salt- og pepperbøsser, syltetøyglass. Og så videre. Det eneste du kjenner igjen er mikrobølgeovnen, men den er til gjengjeld veldig kjent.

Den nederste delen roterer bare 180 grader, men det burde holde i massevis for en som blir svimmel av å se seg til høyre og venstre før en går over veien. Der finner du kjøleskap, oppvaskmaskin, gryter og kar, og alt du behøver for å få deg tre stjerner i neste utgave av Michelin-guiden.

Men det er mulig du bør vente til ungene dine er voksne før du finner fram bankkortet. Det er utrolig hva en liten pjokk med markeringsbehov og karusellfetisj kan finne på mens Dagsrevyen står på TVen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer