Toalettet blir født på ny

Vinteren er kald. Toalettet forblir varmt.

Toalettet blir født på ny
Publisert

Høsten er her. Ta deg en valium og sett harddiskopptakeren til å ta opp værmeldinga på CNN, slik at du kan se på langtidsvarselet for India og Karibien hver dag gjennom hele vinteren.

Glem heller ikke å feste gule Post-It-lapper i solskinnsmønster på toalettet. Der blir det spesielt kaldt når snøen kommer, hvis du da ikke shopper litt rundt.

Født på ny.

Dette oppvarmede toalettsetet gjør selve nedstigningsprosessen mot toalettkanten svært behagelig, og vil blant annet forhindre at godt voksne mannfolk høres ut som 5-åringer som har sett sin første edderkopp når de inntar det nærmeste de kommer en fødestilling (beklager det bildet).

Det skal visst nok være svært enkelt å installere, og plugges rett i den jorda stikkontakten du forhåpentligvis har på do. Når det er gjort vil setet til enhver tid holde en jevnt fordelt overflatetemperatur som ligger noen grader over romtemperatur, dog uten at det vil overstige 40 grader Celsius.

40 grader? Skal det lukte svidd bacon når en er ferdig?

Koster litt.

Setet har en effekt på 15 watt og følgelig et beskjedent strømforbruk, og har et generisk design som passer de fleste toalettyper.

Det fåes dessuten i flere forskjellige farger, inkludert nøttebrun, kjeksfarget, isgrå og sollys, og koster i utgangspunktet rundt 900 kroner uten frakt og moms.

Vi kan allerede høre lyden av fuglene som kommer tilbake fra fjernere strøk, eller de feige schwina som stikker av når det blir litt tøft som noen kaller dem når vinterbitterheten tar fullstendig overhånd.

Kilde: Productdose.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer