Topp til te

Sorapot gjør deg alt annet enn pottesur.

Topp til te
Publisert

Te versus kaffe. En olympisk øvelse som burde vært med under OL i Kina i år, men kan et undertrykkende, udemokratisk regime tillate en slik vill tvekamp mellom to drikkekjemper? Neppe. Da ville helvete braket løs bare minutter etter at duellen var avgjort.

Etter å ha sett denne tekanna er vi uansett villig til å sette noen tiere på te-seier.

Pressepreik.

Den spektakulære drikkebeholderen er har fått det lyriske navnet Sorapot, og skal med sin "arkitektoniske form og enkle funksjonalitet", alt ifølge pressemennene til produsenten, "bringe teens stille skjønnhet i skarp fokus".

Akkurat. Er det denne stille skjønnheten som kan få voksne menn til å lage grimaser de ikke har sett maken til siden barndommen når de for første gang smaker grønn te fra en liten provins i India?

Smådyr.

Tekanna er laget av rustfritt stål (type 304, hvis du er opptatt av slikt), såkalt Pyrex-glass, og matvennlig silikon. Den har plass til beskjedne 3 desiliter, som tilsvarer rundt to kopper te, så hvis du har planer om å invitere til togaparty med te som velkomstdrikk skal du ligge langt unna denne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer