Topp til te

Sorapot gjør deg alt annet enn pottesur.

Topp til te
Publisert

Te versus kaffe. En olympisk øvelse som burde vært med under OL i Kina i år, men kan et undertrykkende, udemokratisk regime tillate en slik vill tvekamp mellom to drikkekjemper? Neppe. Da ville helvete braket løs bare minutter etter at duellen var avgjort.

Etter å ha sett denne tekanna er vi uansett villig til å sette noen tiere på te-seier.

Pressepreik.

Den spektakulære drikkebeholderen er har fått det lyriske navnet Sorapot, og skal med sin "arkitektoniske form og enkle funksjonalitet", alt ifølge pressemennene til produsenten, "bringe teens stille skjønnhet i skarp fokus".

Akkurat. Er det denne stille skjønnheten som kan få voksne menn til å lage grimaser de ikke har sett maken til siden barndommen når de for første gang smaker grønn te fra en liten provins i India?

Smådyr.

Tekanna er laget av rustfritt stål (type 304, hvis du er opptatt av slikt), såkalt Pyrex-glass, og matvennlig silikon. Den har plass til beskjedne 3 desiliter, som tilsvarer rundt to kopper te, så hvis du har planer om å invitere til togaparty med te som velkomstdrikk skal du ligge langt unna denne.

Du har nemlig ikke råd til å kjøpe så mange eksemplar. Sorapot koster 180 dollar, eller rundt 920 kroner, og det er uten frakt og moms og det obligatoriske yogakurset.

Designeren heter forresten Joey Roth. Det glemte vi å skrive. Joey Roth, altså. Glem heller ikke at Sorapot er så populær at den har sin egen Facebook-side.

Det er vanskelig å konkurrere mot slikt, kaffe.

P.S. Nettstedet Gizmodo har testet den. De var dessverre bare sånn passe fornøyd.

Kilde:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer