Toppspekket Blu-ray til (nesten) budsjettpris

Philips kom sent på Blu-ray arenaen, men nå begynner det å skje ting.

Toppspekket Blu-ray til (nesten) budsjettpris
Publisert

IFA 2009: Da vi testet syv Blu-ray spillere høsten 2008, konkluderte vi med at det for oss dødelige var svært vanskelig å skille de ulike modellene på Blu-ray kvaliteten.

Det som skilte dem var kort fortalt hvor bra de skalerte opp vanlige DVD-filmer, hvilke finesser de hadde, og sist, men ikke minst; hvorvidt de var framtidssikret ved å være Blu-ray profil 2.0. - Det siste er viktig for å kunne benytte seg av de interaktive tjenestene som BD-live, samtidig som det gjør oppdatering av spillerens software langt enklere.

Siden den gang har det skjedd svært mye i markedet, og det viktigste er nok at alle merkene i dag, til og med Pioneer, nå har spillere med Blu-ray profil 2.0.

Gromspiller fra Philips

Philips nye spiller heter BDP9500 og forventes å ligge på mellom 5.000 og 6.000 kroner når den kommer i butikken i november. Dette er riktignok en god del dyrere enn standardspillerne til Sony, Samsung og Panasonic, men ut i fra spesifikasjonene er dette en spiller som er ment å konkurrere med konkurrentenes alternativer i 10.000 kroners klassen. Holder den hva den lover vil du altså få mye for pengene, og det blir spennende å se hva andre fagtidsskrifter mener om denne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer