Tørker i en fei

Perfekt for deg som aldri rekker å tørke klærne før du skal ut.

Tørker i en fei
Publisert

Ingenting er så frustrerende som når den skjorta du planla å ha på deg på byen, viser seg å ikke ha blitt helt tørr.

Du blir pent nødt til å velge en annen overdel, og kvelden er så godt som ødelagt. Har du noen gang holdt deg hjemme av en slik, eh, banal årsak? Eller har du bare tatt på deg den dryppende skjorta?

Ja?

I så fall bør du ta en kikk på denne klesføneren.

Supereffektiv.

Den geniale føneren bruker samme prinsipp som en skotørrer, ved hjelp av åtte rør blåser den varmluft mot fuktige klesplagg, og klærne dine vil dermed tørkes 75 % raskere enn ved vanlig lufttørking.

Ettersom plagget tørkes mens det ligger utbrettet, kan du også spare deg selv for kjedelig overhaling med strykejern, slik du ofte må når klærne tromles tørre.

Nødløsning.

Det medfølgende stativet er ikke større enn at det har plass til én overdel, så det vil nok neppe være like praktisk hvis du planlegger å tørke hele garderoben før du pakker kofferten og skal ut og fly.

Men som en nødløsning vil det være perfekt.

Klesføneren og stativet koster ca kr 200.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer