Trådløs HDMI med full pupp

Nå kan du få 1080p på soverommet uten å strekke kabler.

Trådløs HDMI med full pupp
Publisert

Det er mulig du er drittlei av å lese om HD meg her og HD meg der, og denne saken gjør for så vidt ikke noe for å bedre på situasjonen.

Det vil si, litt bedre blir det hvis stua di ser ut som om noen mistet gårsdagens spaghetttigryte like ved TVen.

Fri flyt av HD.

FlyWire er i stand til å distribuere de høyoppløselige videokildene til nesten et hvilket som helst sted i huset. Du kan for eksempel sende Blu-ray-signalene fra PlayStation 3-konsollen eller HD-signaler fra kabel-TV-dekoderen fra stua og inn på soverommet, der angivelig all magien skal finne sted, men hvor alle vet at det er fullstendig ørkentørke, så hvorfor ikke se en film i 1080p istedenfor?

Belkins trådløse kraftplugg kommer i to utgaver, FlyWire og FlyWire R1. Begge tar imot tre HDMI-signaler, to komponent-signaler, eller, hvis du virkelig tar til takke med hva som helst, én kompositt eller S-video-inngang.

En mottaker kobles til TVen i rommet hvor du vil at signalet skal plukkes opp, og ifølge Belkin kan du her se video i alt fra 480i til såkalt 1080p True Cinema - alt uten å komprimere signalet en tøddel, ifølge Belkin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer