TREdemølle for TREginger

Hvis ikke du kan komme deg på trening, må treninga komme til deg.

TREdemølle for TREginger
Publisert

Tredemølla er for noen like fristende som et iskaldt bad, utrevne negler, økt dokumentavgift og skraping på tavla med de samme neglene som ble revet ut tidligere i setningen - samtidig.

Denne saken kan bli i overkant sterk for dem.

Gå det av deg.

Walkstation er et morsomt ordspill på workstation, eller arbeidsstasjon hvis du fortsatt snakker norsk, som helt sikkert ikke er fullt så morsomt å bruke.

Tredemølla er smeltet sammen med en arbeidsterminal, slik at du både kan slave for helsa og for sjefen mens du tråkker deg gjennom en enda en lang arbeidsdag. Hva skjedde med sekstimersdagen?!

Mølla er laget av kontormøbelprodusenten Steelcase, men den er egentlig ikke laget for at du skal holde 100-meter-tempo, mer søndagstur i skogen samtidig som du tråkler deg gjennom mailen.

Selv lite er bra.

Dr. James Levine fra legelinikken Mayo Clinic, som har vært med å utvikle Walkstation, påstår at kontormennesker kan øke kaloriforbrenningen selv ved hastigheter så lave som 1.6 km/t, som ifølge våre beregninger er like langsomt som en skilpadde i dvalemodus på vei mot matskåla.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer